Om fødslen.dk

Bag fødslen.dk står jeg, Marta. Jeg er mor til to børn og journalist med mere end 10 års erfaring fra radio, net og avis. For mig og min familie gav det dog ikke mening at være adskilt, og i 2019 sagde jeg derfor mit job op for i stedet at tilbringe min tid med mine børn. Derhjemme, i naturen og sammen med andre skønne familier.

Fødslen.dk – og ideen med at skrive andres fødselsberetninger – udspringer af en interesse for vores forskellige livshistorier – og starten på disse. Men også en erkendelse af at det at få skrevet sin egen oplevelse omkring fødslen ned kan være svært at nå, når man har et lille barn. Og pludselig er månederne og årene gået. Desværre.

For mig er fødslen nemlig noget, jeg gerne vil huske, og en fortælling, jeg ønsker at give videre til mine børn. Mit håb er derfor, at jeg med fødslen.dk kan hjælpe dig, der har det på samme måde, med at holde erindringen i live.

Jeg håber også, jeg med forskellige artikler og debatindlæg kan være med til at rykke lidt ved forståelsen af normen og bidrage til, at vi i højere grad tør mærke efter og handle på det, vi føler og ser i vores liv.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig på marta@foedslen.dk.

Om fødslen.dk

Bag fødslen.dk står jeg, Marta. Jeg er mor til to børn og journalist med mere end 10 års erfaring fra radio, net og avis. For mig og min familie gav det dog ikke mening at være adskilt, og i 2019 sagde jeg derfor mit job op for i stedet at tilbringe min tid med mine børn. Derhjemme, i naturen og sammen med andre skønne familier.

Fødslen.dk – og ideen med at skrive andres fødselsberetninger – udspringer af en interesse for vores forskellige livshistorier – og starten på disse. Men også en erkendelse af at det at få skrevet sin egen oplevelse omkring fødslen ned kan være svært at nå, når man har et lille barn. Og pludselig er månederne og årene gået. Desværre.

For mig er fødslen nemlig noget, jeg gerne vil huske, og en fortælling, jeg ønsker at give videre til mine børn. Mit håb er derfor, at jeg med fødslen.dk kan hjælpe dig, der har det på samme måde, med at holde erindringen i live.

Jeg håber også, jeg med forskellige artikler og debatindlæg kan være med til at rykke lidt ved forståelsen af normen og bidrage til, at vi i højere grad tør mærke efter og handle på det, vi føler og ser i vores liv.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig på marta@foedslen.dk.