Om fødslen.dk

Ideen med fødslen.dk udsprang i 2018 af en interesse for andres livshistorie, starten på disse og ikke mindst et ønske om at hjælpe med at skrive fødselsberetningerne ned.
 
I dag tilbyder jeg ikke længere fødselsberetninger. I stedet er www.fødslen.dk et rum, hvor jeg bringer andres historier, debatindlæg og andet, jeg mærker giver mening. Et sted, hvor jeg forsøger at formidle det kæmpe potentiale, en fødsel og de sjæle, der kommer til os, kan være. 
 
Fødslen.dk vil også snart være et sted, hvor du kan købe nogle af de produkter, der giver mig dyb næring at lave og indsamle, og som jeg i forvejen sælger i vores lille fysiske vejbod. Er du allerede nu interesseret i at købe fx vejbredssalve eller forskellige frø, er du mere end velkommen til at skrive til mig på marta@foedslen.dk. og høre, hvad jeg har på lager.

Om fødslen.dk

Ideen med fødslen.dk udsprang i 2018 af en interesse for andres livshistorie, starten på disse og ikke mindst et ønske om at hjælpe med at skrive fødselsberetningerne ned.
 
I dag tilbyder jeg ikke længere fødselsberetninger. I stedet er www.fødslen.dk et rum, hvor jeg bringer andres historier, debatindlæg og andet, jeg mærker giver mening. Et sted, hvor jeg forsøger at formidle det kæmpe potentiale, en fødsel og de sjæle, der kommer til os, kan være. 
Fødslen.dk vil også snart være et sted, hvor du kan købe nogle af de produkter, der giver mig dyb næring at lave og indsamle, og som jeg i forvejen sælger i vores lille fysiske vejbod. Er du allerede nu interesseret i at købe fx vejbredssalve eller forskellige frø, er du mere end velkommen til at skrive til mig på marta@foedslen.dk. og høre, hvad jeg har på lager.