Handelsbetingelser
  

Betaling og levering
Betaling af fødselsberetninger skal ske, når du har bekræftet vores aftale. Betalingen skal være registreret inden interview. Du kan betale via MobilePay til 28 30 44 62, eller du kan overføre til Danske Bank reg.nr: 4448 og kontonr. 4448473627. Bemærk, at der kan gå nogle dage, før de kan ses på kontoen, og at de derfor skal overføres i god tid.

Den færdige fødselsberetning leveres digitalt som ikke-layoutet tekstfil. Med mindre andet er aftalt, fremsendes fødselsberetningen til den e-mail, der er oplyst ved bestilling.

Ophavsret
Indtil du har godkendt den endelige fødselsberetning, har fødslen.dk ophavsretten. Når du har godkendt beretningen, overgår ophavsretten til dig, og du kan herefter frit bruge den, som du har lyst.

Artikler, billeder og andet materiale på fødslen.dk er omfattet af min ophavsret og må derfor ikke kopieres eller bruges i andre sammenhænge uden skriftligt samtykke. Er du interesseret i at bringe mine artikler eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig på marta@foedslen.dk.

Fortrydelsesret
Når du har bekræftet din bestilling og betalt for ydelsen, bortfalder fortrydelsesretten. Det sker udelukkende for, at jeg kan lave aftaler med kort varsel. Du kan selvfølgelig altid melde afbud jf. reglerne herfor.

Afbud
Har du behov for at melde afbud, skal det ske senest 5 timer før aftalt tidspunkt. Ved for sent afbud pålægges et gebyr på 25 procent af den samlede pris. Det samme er tilfældet ved ”udeblivelse”.

Afbud skal gives pr. telefon eller sms til 28 30 44 62. Tager jeg ikke telefonen, lægger du bare en besked.

Ved rettidigt afbud vælger du, om du vil have et eventuelt betalt beløb refunderet, eller om du vil finde et nyt tidspunkt. Kommer afbuddet for sent, jf. reglerne herfor, bliver gebyret fratrukket før eventuel refundering. 

Aflysning
Fødslen.dk forbeholder sig ret til at aflyse ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. I det tilfælde kan du altid selv vælge, om du vil have eventuelt indbetalte penge retur, eller om vi skal finde en anden dag.

Forbehold
Fødslen.dk tager forbehold for trykfejl mv.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til marta@foedslen.dk.